Általános Szerződési Feltételek

PÁRBAJOK PSZICHOLÓGIAI KÖZPONT

• Kapcsolattartás
A kliens telefonos vagy interneten keresztüli bejelentkezése után az első alkalmat megelőzően emailben illetve SMS-ben tájékoztatót küldünk a pontos helyszínről és az időpontról. A továbbiakban a konzultáció és a kapcsolattartás az első alkalommal megbeszéltek szerint folyik tovább.

• Helyszín és időpont
A konzultációs folyamat teljes ideje alatt a kliens ugyanazzal a szakemberrel/szakemberekkel dolgozik együtt. Minden alkalommal ugyanazon a helyszínen találkoznak, a következő ülések időpontjáról pedig a konzultációk során állapodnak meg közösen, vagy az online időpontfoglaló rendszeren keresztül választanak időpontot.

• Pénzügyek
Egyéni ülés:
Minden ülés alkalmanként egységesen 12.000 Ft. Egy alkalom 50 percet jelent. Számlaigényét kérjük előre jelezze, máskülönben nyugta kiállítására kerül sor. Fizetni a helyszínen csak készpénzzel lehetséges. Pár- és családterápiás ülés: Minden ülés alkalmanként egységesen 16.000 Ft. Egy alkalom 80 percet jelent. Abban az esetben, ha pár- vagy családterápiás folyamat során egyéni ülésre kerül sor, az egyéni alkalom 12.000 Ft-ba kerül.

• Késés
Késés esetén a megbeszélt időpont végén fejezzük be az alkalmat, az ülés teljes árát kérjük megtéríteni.

• Lemondási feltételek
Az ülés lemondását legkésőbb az időpont előtt 48 órával kérjük előre jelezni. A 48 órán belüli lemondás esetén vagy lemondás nélküli kimaradás esetén a kliens köteles kifizetni az ülés árát, amit a következő alkalommal tesz meg. Kivételt képeznek a vis maior esetek, amikor valamilyen előre nem látható körülmény miatt marad el a konzultáció. (Ilyennek számít a baleset, betegség, de a munkahelyi ok nem.) Amennyiben a mi szakembereink mondják le az aznapi ülést, úgy a következő alkalom ingyenes, azért fizetni nem kell. Két egymást követő alkalommal a kliens által lemondott ülés esetén a következő alkalom díját, illetve az esetleges késői lemondás miatt fennálló tartozást a második lemondott üléstől számított 72 órán belül kérjük megtéríteni. Amennyiben ez nem történik meg a további időpontokat nem áll módunkban fenntartani, a foglalást töröljük.

• Kizáró okok
Nem áll módunkban fogadni alkohol vagy drog hatása alatt álló klienseket. Az ülés alatti befolyásoltság kiderülése esetén a konzultációs alkalmat nem tartjuk meg. Ezen kívül nem fogadunk 18 év alatti kiskorúakat szülői engedély nélkül. Kiskorúval való munka előtt minden esetben kérjük írásban a szülők beleegyező nyilatkozatát. A feltételek változtatásának jogát fenntartjuk.