Mediáció

1., ÜZLETI MEDIÁCIÓ – Segítünk rendezni a munkahelyi konfliktusokat

Egy jól működő vállalkozás sikerét az is adja, hogy a társaság tagjai, munkatársai, alkalmazottjai mennyire képesek szót érteni egymással. A mediáció kiváló eszköz arra, hogy a cégen belül felmerülő eltérő álláspontokat egymáshoz közelítsék.

Sokszor egy-egy mediációs ülés teljesen új alapokra tudja helyezni az addigi üzleti kapcsolatot és képes új lendületet vinni a cégvezetésbe.

2., PÁRKAPCSOLATI MEDIÁCIÓ – Segítünk rendezni a családi, párkapcsolati konfliktusokat

A mediáció a családion belüli viták, konfliktusok és az megromlott kapcsolatok rendezésének alternatív módja. A módszer kiválóan alkalmas krízisek áthidalására, párkapcsolati problémák vagy akár szülő-gyermek konfliktusok megoldására. A mediáció során a résztvevő felek között egy semleges harmadik személy közvetít. A mediátor segíti a kommunikációt, rámutat a játszmákra, közelíti az álláspontokat, és a megoldás irányába tereli a feleket. A mediátor feladata az, hogy olyan egyezség jöjjön létre a résztvevők között, amit közös akarattal, mindkettőjük beleegyezésével hoznak meg.

3., VÁLÁSI MEDIÁCIÓ  – Válás közös megegyezéssel

A jogrendszerünk lehetővé teszi, hogy a válás során mediátor segítségét vegyük igénybe – ez történhet a saját akaratunkból vagy gyakran maga a bíró rendeli el, például a szülői felügyelet rendezése iránti perben.

A gyámhatóság szintén elrendelheti a mediációt a szülők együttműködése érdekében. Cél a válás közös megegyezéssel, és a konfliktusok békés rendezése. A mediációs üléseken a felek teljes titoktartás mellett rendezhetik vagyoni ügyeiket, megegyeznek a gyermekek elhelyezésében, a jövőbeni kapcsolattartásban.

A mediáció révén elkerülhető, hogy a bíróságon kínos kérdésekkel szembesüljenek a felek a válás során. Nem kell “kiteregetni a szennyest”, megalázni a másik felet.

Üzleti, párkapcsolati és válási mediáció: 22.000Ft / 80 perc

Hívjon minket bizalommal és kérjen időpontot, mert segítségére tudunk lenni! 

0670/245-5895

Nálunk FOGLALHAT ONLINE is időpontot! Kattintson IDE!

Klinikai pszichológiai, pszichiátriai problémákkal nem dolgozunk, ezért kérjük, ilyen jellegű kérésekkel klinikai szakpszichológus, pszichiáter és pszichoterapeuta kollégákhoz forduljon.