Alapítók

A Párbajok Pszichológiai Magánrendelőt Molnár-Péczely Olga pár- és családterapeuta jelölt és Pakai-Szűcs Réka pszichológus, pár- és családterapeuta indította 2016-ban. “Mindketten éppen továbbképzésben vettünk részt a Magyar Családterápiás Egyesületnél, ahol kölcsönös szimpátia, majd barátság alakult ki közöttünk. Az Egyesületben tanultak egy új szemléletet alakítottak ki bennünk, ami nagyon előremutató volt számunkra és mindketten éreztük, hogy ez az a terület, amiben hosszú távon el tudjuk magunkat képzelni.”

A két szakember saját bőrén is megtapasztalta azt, hogy mennyire fontos a munka és család összeegyeztetése, a munka szeretete, ezért közös vállalkozásba kezdtek, melyet a mai napig nagy örömmel és elhivatottan végeznek. “Mi nem csak menedzseljük a Párbajok mindennapjait, hanem magunk is tevékenyen részt veszünk a családterápiákban, pszichológiai tanácsadásokban, amit a lehető legnagyobb szakmai odafigyeléssel végzünk.” A kezdeti nehézségeket követően számos pozitív visszajelzés érte a terapeuta-párost, ami további szakemberek bevonását tette szükségessé. “Igyekeztünk olyan szakembereket bevonzani, akik maguk is nagyon elhivatottak és lelkesek, valamint tudásukkal a hozzánk forduló klienseknek valódi segítséget tudnak nyújtani.”
A Párbajok Csapatának célja egy olyan pszichológiai rendelő működtetése, ahol a családok, gyermekek, párok és önmagukat keresők egyaránt megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb szakembert, ezért a szakmai minőség és elkötelezettség biztosítása kiemelten fontos az igényes környezet mellett.