Válásterápia

Válni akar házastársától vagy már el is indult a válóper? 

Valójában nem is akar elválni, de nem tudja hogyan tovább?

Pokollá teszik egymás életét? 

A közös gyermek érdekében rendezni akarják a kapcsolattartást?

Segítségére tudunk lenni. Kérjen időpontot most! 0670/70-23-607

Nálunk FOGLALHAT ONLINE is időpontot! Kattintson IDE!

Két ember különválása egy krízis mindenki életében. Ha pedig van gyermek a családban, számára a legnagyobb tragédia, amelynek terhét egész életében viselni fogja. Egy válóper évekig elhúzódhat, amely során mind a felnőttek, mind pedig a gyermekek tönkremennek és lelkileg maradandó sérüléseket szenvednek. A házasság vagy élettársi kapcsolat során rengeteg sérelem és fájdalom tud felhalmozódni mindkét félben, az egykori szép emlékek pedig nagyon távolinak tűnnek. A békés szétválás minden fél érdeke, de különösen a gyermekeké, hiszen a közös gyerekek miatt még sok éven keresztül együtt kell működnie a szülőknek. Ha ezt gyűlölettel és harccal teszik, azzal önmagukat is bántják és jelentősen csökkentik annak a lehetőségét, hogy a későbbiekben újra megtalálhassák boldogságukat.

Mi nem közvetíteni szeretnénk Önök között. A célunk az, hogy képesek legyenek az együttműködésre, a megbékélésre és ehhez pár- és családterápiás eszközöket használunk, amely a különféle pszichológiai irányzatok legeredményesebb elemeit ötvözi. A terápia során terapeutatársammal segítünk az elfojtások és traumák felszínre hozásában és feldolgozásában, a felek közötti megfelelő kommunikáció kialakításában, a nehéz kérdések megbeszélésében.

Amennyiben a folyamat végén úgy döntenek, hogy adnak egymásnak egy újabb esélyt, úgy párterápia keretében tudjuk Önöket tovább segíteni abban, hogy az elért eredmények rögzüljenek, valamint lehetőség nyílik az önismeret elmélyítésére.

Amennyiben úgy döntenek, hogy különválnak útjaik, úgy segítünk a mindkettőjük számára megnyugtató közös megállapodás lefektetésében a hogyan továbbhoz.

Amennyiben már elváltak, de az élet rákényszeríti Önöket a rendszeres kapcsolattartásra, úgy abban nyújtunk segítséget, hogy a kommunikációjukat tehermentesítsük.

Szolgáltatási áraink:

Válásterápia (kettős vezetéssel): 18.000 Ft / 80 perc

Pár- és Családterápia (kettős vezetéssel): 18.000 Ft / 80 perc

Egyéni Pszichológiai Tanácsadás: 12.000 Ft / 50 perc

Szexuálterápia: 12.000 Ft / 50 perc

Kérdése van? Kérjen időpontot most! 0670/70-23-607
Tovább a kapcsolatokhoz >>